Gladiators Brugerbetingelser

På Gladiators har vi et regelsæt som alle brugere forpligter sig til at overholde. Det er sådan vi sikrer at alle spiller på lige vilkår.

Gladiators.dk er en online turneringshjemmeside, udviklet og drevet af virksomheden:

Gladiators of Fortnite
Vandværksvej 9,
7673, Harboøre,
Danmark.

Samtykke

Enhver person der opretter en profil på Gladiators.dk er herved indforstået at være bekendt og indforstået med betingelserne, og vil i det følgende blive betegnet som "bruger".

Ved oprettelse på Gladiators.dk erklærer du at være minimum 13 år gammel, og du er dermed også forpligtet til at indsende sandfærdige oplysninger samt i overensstemmelse med dansk lovgivning, når du registrerer dig i vores database samt under deltagelse i vores turneringer. Fravigelse af dette kan medføre suspension fra vores hjemmeside, og der vil ikke være mulighed for refundering af nogen art. Det er ikke tilladt at oprette profiler på vegne af en anden person.

Privatlivspolitik

Os bag Gladiators.dk ved at privatlivet er vigtigt for dig. For mere information omkring hvordan vi behandler vores data, læs venligst vores privatlivspolitik, der er indarbejdet som en reference i denne aftale. Vores privatlivspolitik beskriver nøje hvordan vi behandler og beskytter dine data, når du bruger vores side. Ved at bruge vores side, accepterer du at vi bruger dine informationer i henhold til vores privatlivspolitik.

Yderlige spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring brugerbetingelserne eller privatlivspolitikken kan du altid kontakte os på gladiatorsoffortnite@gmail.com eller sende anden form for dokument(er) til Vandværksvej 9, 7673 Harboøre.